Over het
Jeugd Hobby Centrum

Jeugd hobby centrum
gemeente Mill en Sint Hubert

Waarom dit initiatief?

Het SHC stelde vast dat er binnen de regio Land van Cuijk weinig initiatieven bestaan waar kinderen zich creatief kunnen ontwikkelen buiten schooltijd. Ook staan de creatieve vakken op school behoorlijk onder druk. Het SHC zag een unieke kans om oud en jong samen te brengen. Wat is nou leuker dan gedurende de donkere maanden samen met een creatief hobby bezig te zijn.

Waar moet je zijn? Het Senioren Hobby Centrum- Hoogstraat 17 5451 BH-Mill ( achter het gemeentehuis) Een perfecte plek waar alle hobby materialen beschikbaar zijn. Zo ook een volledig ingerichte timmerplaats.

In oktober gaan we weer beginnen met onze creatieve middagen. Afgelopen seizoen gooide het Coronavirus voor de tweede keer roet in het eten. Slechts één bijeenkomst kon doorgaan… De situatie is gelukkig verbeterd en we gaan hoopvol van start!

De kinderen kunnen komen hout bewerken, schilderen, tekenen, boetseren en knutselen met een keur van materialen. Voorop staat het stimuleren van hun creativiteit.

 

Bij binnenkomst worden de kinderen voorzien van een badge met hun naam en kiezen ze wat ze leuk vinden om te gaan maken. Er zijn voorbeelden en uiteraard staan we klaar om te begeleiden.

Om die hulp nog beter te kunnen geven, zouden we blij zijn met extra handen! Heb je zin en tijd om mee te helpen bij deze middagen, laat het ons dan weten. Je bent van harte welkom!

De data voor het nieuwe seizoen:

19 oktober

16 november

14 december

25 januari

22 februari

22 maart

19 april

17 mei

De kosten zijn € 2,50.

Inschrijven kan alleen via www.sjorscreatief.nl vanaf september.

 

Wanneer is het?

Zie de agenda op deze website.

 

Voor wie?

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit Sint Hubert, Wilbertoord, Langenboom en Mill, maar ook uit de regio zijn welkom.

 

Inschrijven.

Maximaal 40 kinderen per keer/middag

 

Wat kost dit?

€2,50 per deelnemer per keer/middag inclusief materialen.

 

Wanneer zijn we actief?

19 oktober

16 november

14 december

25 januari

22 februari

22 maart

19 april

17 mei

Telkens op dinsdag van 14.30 tot 16.30 uur

Inschrijven kan alleen op: www.sjorscreatief.nlwww.doejemee.nu

Meer informatie?

Ook zin om als vrijwilliger een steentje bij te dragen? Ook voor andere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Hans van Baal, secretaris van het Senioren Hobby Centrum: 06 36044288 of een mail sturen naar info@jeugdhobbycentrum.nl

SHC
Bezoek website Senioren Hobby Centrum klik hier